Spelförslag | Örebro SK mot Malmö FF | Allsvenskan 10 september 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Örebro SK mot Malmö FF | Allsvenskan 10 september 2020

Även gårdagens spel satt när Helsingborg och Kalmar lirade 1-1 i ångestmötet. Idag fortsätter den allsvenska omgången med fyra matcher och därifrån hämtas dagens spel.

Landslagsuppehåll brukar kunna betyda visst slitage i vissa lag där spelare varit ute på vift. Som MFF till exempel. AC Christiansen var uttagen i Danmarks trupp men spelade inte en sekund under uppehållet. Detsamma gäller Thelin som till och med bad om att åka hem tidigare för att kunna fokusera på kommande matcher. Thelin är för övrigt född i samma förort till Örebro som jag (Vivalla). 🙂

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för aktuella erbjudanden.

 

Så Thelin kanske har kvar lite kärlek för Örebro – åtminstone för staden. Någon som inte har mycket till övers för Öret är exdegerforsare Toivonen som i en intervju jag gjorde med honom för typ tio år sedan underströk hur mycket han ogillade ÖSK. Det lilla aset. 😉 Hursomhelst, det lilla aset är tillbaka efter skada och kanske får några minuter här.

 

Betsafe

 

Det brukar bli många mål när lagen möts. De åtta senaste mötena har slutat över två mål. Fyra av ÖSK:s fem senaste hemmamatcher har slutat över två mål och fyra av Malmös fem senaste bortamatcher i allsvenskan har slutat över två mål.

 

Jag testar spel på Ö2.5 mål till 1.62 på Svenska Spel.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.