Spelförslag | Örebro SK mot Kalmar | Allsvenskan | 8 november 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Örebro SK mot Kalmar | Allsvenskan | 8 november 2020

Passa på att lira på roliga matcher nu för snart är landslagsuppehållet här! 🙁 Jag testar ett spel i allsvenskan denna söndag!

Jag tycker att målspel här känns intressant. Dels för att båda lagen är inblandande i målrika matcher nuförtiden men framförallt för att jag tycker att oddset är lite väl generöst för att inte testa.

På de nio senaste hemmamatcherna så har ÖSK släppt in mål i samtliga. Men också öst in mål framåt – på de fem senaste hemmamatcherna har man gjort fina 3,0 mål i snitt, men också släppt in höga 2,0 i snitt på dessa matcher.

Hemma mot Kalmar brukar Örebro trivas bra och har 5 1 0 på de sex senaste matcherna på Behrn Arena. Tabelljumbon KFF har dock massor att spela för och kommer inte att ge sig i första taget – man har ju bara två poäng upp till kvalplatsen och tre poäng till säker mark. Senast spelade man 2-2 borta mot Sirius och kanske kan det bli en hel del mål även nu.

 

Jag testar spel på Ö2.5 mål till 1.78 på NordicBet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.