Spelförslag | Norge mot Nordirland | Nations League | 14 oktober 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Norge mot Nordirland | Nations League | 14 oktober 2020

Spelet satt igår efter att AFC vunnit med enda målet, men dominerade stort mot Örgryte. Under tisdagen är det full fart i Nations League och där hamnar också mitt spel.

Norge tog revansch efter den trista play off-torsken mot Serbien och krossade Rumänien med 4-0. Haaland gjorde tre baljor då och kan mycket väl göra mål igen. Norges offensiv är tung att möta och Nordirlands försvar får det riktigt svettigt.

Nordirland föll visserligen bara med 0-1 hemma mot Österrike i senaste matchen, men gästerna dominerade stort och siffrorna kunde ha varit mycket större. Glädjande för nordirländarna är dock att man är vidare till play off-final om en plats i EM-slutspelet. Man ställs mot Slovakien om en månad.

Jag tror att Norge fortsätter att gasa på medan Nordirland kanske mentalt fokuserar lite på den superviktiga matchen i november.

 

Jag testar spel på Norge Ö1.5 mål till 1.62 på Coolbet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.