Spelförslag | Molde mot Ferencvaros | Champions League-kval | 23 september 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Molde mot Ferencvaros | Champions League-kval | 23 september 2020

2-2 mellan WBA och Brentford igår vilket betyder att mitt spelförslag satt igen! idag finns det en hel del roliga matcher – jag fastnar för en i CL-kvalet.

Högintressant möte mellan norska Molde och Ungerns bästa lag Ferencvaros. Två offensiva gäng och jag hoppas att vi får se det även ikväll. Det är alltså dubbelmöten som gäller nu i slutskedet av kvalet. Detta är första mötet.

I stort sett alltid många mål när Molde lirar. Man har vunnit åtta av säsongen nio hemmamatcher och gjort mål i samtliga. Hemma brukar defensiven fungera bra, men motståndet brukar ju inte vara lika bra som nu heller.

NordicBets välkomsterbjudande

 

Efter att Ferencvaros slog ut Djurgården ur kvalet så bortaslog man Celtic och besegrade Dynamo Zagreb hemma i Ungern. Inte dåligt alls alltså! Formen är ruskigt bra och jag tror att man kan näta mot Molde. På bortaplan har man blivit nollade endast en gång på de tio senaste matcherna, men också bara hållit nollan i två av dessa.

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.85 på NordicBet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.