Spelförslag | Midtjylland mot Vejle | Superliga | 6 augusti 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Midtjylland mot Vejle | Superliga | 6 augusti 2021

Femte raka spelet satt igår när det blev målkalas mellan Trabzonspor och Molde. Idag puttrar några fina ligor igång, men svårt att sia om matcherna där. Så jag testar ett spel i Danmark istället.

Midtjylland åkte på dyngtorsk borta mot PSV i CL-kvalet. 0-3 blev det tillslut och danskarna var aldrig nära att störa. Nu blir det förstås otroligt svårt att ta sig vidare där. Kanske kan det göra att man kan fokusera lite mer på dagens uppgift istället.

En del av förklaringen till stortorsken är att truppen har drabbats av Covid-19.  Henrik Dalsgaard, Daniel Høegh, Pione Sisto, Nicolas Madsen och Mikael Anderson missade alla pga att de är smittade. Oklart hur läget ser ut inför mötet mot Vejle. Så det kan vara värt att kika in startelvorna innan du lämnar in spelet.

Tabelljumbon Vejle brukar ha stora problem borta mot Midtjylland och det borde även gälla ikväll, oavsett om hemmalaget roterar lite eller inte. Vejle imponerar sällan på resande fot och jag tror det blir torsk igen.

 

Jag testar spel på hemmaseger till 1.60 på NordicBet

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.