Spelförslag | Manchester U mot Young Boys | Champions League 8 december 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Manchester U mot Young Boys | Champions League 8 december 2021

Även gårdagens spel satt som det skulle när PSG slog Brügge med 4-1. Ikväll är det också Champions League på schemat och jag testar ett spel där.

Med tanke på att United redan är klart för slutspelet så lär det bli en hel del förändringar i laget. Nu har man ju jävligt bra bänklirare också men kanske kan det öka gästernas möjligheter att störa på Old Trafford.

För Young Boys, till skillnad från United, har massor att spela för. Man ligger visserligen sist i gruppen, men vid seger så kan man nå en tredjeplats. Inte helt troligt kanske, men troligare nu när det kan roteras i hemmalaget + att nye tränaren kanske inte fått ordning på grejerna än.

United höll visserligen nollan hemma mot Palace senast. Men innan dess hade man 15 raka matcher hemma utan hållen nolla. Så visst kan Youngs pilla in en balja eller två.

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.71 på Bethard

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.