Spelförslag | Malmö FF mot Elfsborg | Allsvenskan 30 augusti 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Malmö FF mot Elfsborg | Allsvenskan 30 augusti 2020

Den allsvenska omgången fortsätter idag, men bland annat en stekhet seriefinal som jag väljer att sätta tänderna i.

CL-avancemang för MFF i veckan, men jag tror inte att man roterat så mycket i den här seriefinalen. Viktiga poäng på spel och då ställer Malmö det bästa man har på planen. Tror jag ivarjefall. ? Elfsborg briljerar ibland men finns risk att formkurvan dippar snart. 0-1-förlusten hemma mot ÖFK senast kan ha varit början på en negativ trend.

Malmö FF har en förlust på de 19 senaste seriematcherna, och det var just mot Elfsborg. 0-1 på Borås Arena i början på juli. Hemma har MFF fem raka segrar, 13 raka utan förlust och bara en förlust (Djurgården) på 35(!) senaste hemmamatcherna. Så visst blir det svårt för Elfsborg.

 

 

Dock ska boråsarna inte underskattas, man har ett riktigt vasst presspel och snabba omställningar. Man har faktiskt bara en förlust på de 14 senaste bortamatcherna i ligan. Mot Malmö brukar man dock ha de jobbigt. Visst, man slog MFF senast men innan dess har man åtta raka förluster mot skåningarna och i Malmö har man fyra raka förluster.

Dahlin och Toivonen missar för MFF medan Kaib är avstängd för Elfsborg.

 

Kommer hemmalaget upp i normal standard så har man bra chans att ta alla tre poäng. Jag testar spel på hemmaseger till 1.70 på Unibet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.