Spelförslag | Leicester mot Burnley | Premier League | 20 september 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Leicester mot Burnley | Premier League | 20 september 2020

Ännu en härlig fotbollsdag under söndagen. Premier League-omgången fortsätter och därifrån hämtas mitt spel.

Leicester fick en fin start på säsongen med 3-0 borta mot nykomlingen West Bromwich. Nu blir det hemmapremiär och då brukar man vara starkt. Man har bara torskat 1 av 13 sina senaste hemmapremiärer i Premier League. Dock kryssat en hel del bör tilläggas.

Men bra chans till seger nu mot Burnley som alltså gör sin första match för säsongen eftersom matchen mot Manchester United flyttades. Gästerna har skador på vanligtvis ordinarie lirarna Ben Mee, Jack Cork, Ashley Barnes och Johann Berg Gudmundsson. Dessutom är det inte säkert att Tarkowski kan lira. Leicesters skadebekymmer har lättat något och Wes Morgan och James Maddison kan vara aktuella för spel.

Leicester har inte förlorat hemma mot Burnley på de nio senaste mötena (5 4 0) och jag tror det finns goda möjligheter till tre pinnar i hemmapremiären.

 

Jag testar spel på hemmaseger till 1.64 på Unibet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.