Spelförslag | Kalmar FF mot Norrköping | Allsvenskan 7 november 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Kalmar FF mot Norrköping | Allsvenskan 7 november 2021

Nu passar vi på att njuta ett tag till innan det förjävliga landslagsuppehållet kommer! Idag testar jag ett spel i allsvenskan.

Kalmar FF tar emot Norrköping på Guldfågeln och jag tror det kan bli åka av. Båda lagen har varit inblandande i målrika historier på sistone och jag tror det kan bli ganska många chanser även idag. Oscar Jansson är ett såll hos Norrköping (ja jag är en bitter ÖSK-supporter) och han verkar inte ens VILJA hålla nollan – sju raka utan hållen nolla och åtta raka bortamatcher utan hållen nolla.

Säg gärna till om ni vill att jag ska skriva mer om hur ihålig Oscar Jansson är som målvakt så ska jag utveckla i ett längre inlägg! 😉

Hursomhelst, Adegbenro är ett litet frågetecken inför matchen, men gästernas offensiv håller ändå god klass med Nyman, Levi och ev Björk där framme. KFF har släppt in mål i fem raka matcher och borde får svårt att hålla tätt igen. Hemma har man släppt in mål i sex raka matcher och bara hållit nollan i en av de tio senaste hemmamatcherna.

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.60 på NordicBet

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.