Spelförslag | Kalmar FF mot Norrköping | Allsvenskan 14 september 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Kalmar FF mot Norrköping | Allsvenskan 14 september 2020

Var inget snack i senaste spelet när Hammarby och Helsingborg skapade massor av chanser i en match som tillslut slutade 2-2. Här kommer nästa speltips!

Norrköping fortsätter att ösa in mål…och släppa in mål. Senast hade man läge 2-0 mot Östersund, men det slutade tillslut i besvikelse och 2-2. Nu ställs man mot ligans sämsta försvar och kanske kanske kan man ta en efterlängtad seger. Men man ska komma ihåg att Kalmar som ligger näst sist har släppt in 33 mål…men att Norrköping som ligger femma har släppt in 30 mål. Så det är två defensivt svaga lag här.

 

Klicka här för Unibets erbjudande.

 

Det är sjuka 3,7 mål i snitt per match när Norrköping spelat – på bortaplan är det snittet 4,9! Kalmar hemmasnitt är 2,8 mål per match, vilket är högt det med.

4 av de 5 senaste mötena lagen emellan har slutat över två mål och jag tror att det fortsätter med ytterligare ett målkalas.

 

Jag testar spel på Ö2.5 mål till 1.63 på Unibet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.