Spelförslag | Kalmar FF mot Degerfors | Allsvenskan 17 april 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Kalmar FF mot Degerfors | Allsvenskan 17 april 2022

Dramatik igår när Pontus Jansson knoppade in 2-1 för Brentford i 96:e minuten vilket betydde att spelet gick in. Tack för det! Idag testar jag ett spel i allsvenskan.

Tung start för Degerfors med två raka torsk. Man stod upp riktigt bra i premiären borta mot Djurgården, men senast hemma mot Häcken så var 1-2 i underkant då gästerna dominerade stora delar av matchen.

Kalmar känns riktigt intressant och man kan eventuellt vara ett lag för topp fem. 0-1 hemma mot MFF i premiären är inte så mycket att snacka om, men de3t följde man upp med en fin 3-0-seger borta mot Varberg. Jag tror att man har goda chanser till ännu en seger.

Lagen möttes i cupen i september förra året. Då hade Degerfors Edvardsen i elvan (nu i Djurgården), och även duktiga backen Axel Lindahl, som nu spelar i just Kalmar. Då vann KFF med 4-1. Liknande siffror nu skulle inte förvåna mig alls.

 

Jag testar spel på hemmaseger till 1.63 på Unibet

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.