Spelförslag | Jong PSV mot Graafschap | Eerste Divisie | 19 april 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Jong PSV mot Graafschap | Eerste Divisie | 19 april 2021

Efter en dramatisk avslutning med mål hit och dit så vann tillslut Bochum och spelförslaget satt. Måndagens spel hämtas från Nederländerna!

Jong PSV ligger på 14:e plats men sett över de fem senaste omgångarna så man faktiskt poängbäst i hela ligan (4 1 0). Visst, motståndet kanske inte har varit det bästa, men hursomhelst är självförtroendet på topp. Hemma blir man sällan överkört och man har gjort mål i 9 av de 10 senaste hemmamatcherna – släppt in mål i 11 av de 13 senaste.

Graafschap ligger på en fin andraplats bakom seriesuveränen Cambuur, men. man kan verkligen inte slappna av med flera lag som jagar där bakom. Efter två raka 1-0-segrar så tror jag det kan öppna upp sig lite mer den här gången. Graaschap har gjort mål i 12 av de 13 senaste bortamatcherna men samtidigt släppt in mål i 9 av de 10 senaste bortamatcherna.

Det har ballat ur målmässigt de senaste säsongerna när lagen mötts och jag tror det finns goda chanser igen.

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.91 på Bethard.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.