Spelförslag | Helsingborg mot Norrköping | Allsvenskan 10 augusti 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Helsingborg mot Norrköping | Allsvenskan 10 augusti 2020

Kvartsfinaler i Europa League idag, men även spel i allsvenskan – och därifrån hämtar jag dagens spel.

Det börjar gnissla ordentligt i Norrköpings maskineri. Tre raka utan seger nu och man har faktiskt trillat ner till en tredjeplats, dock med en match mindre spelad än tvåan Elfsborg som är två poäng före. På bortaplan har man bara fyra raka utan seger och dessutom läcker man bakåt. Norrköping har släppt in mål i samtliga bortamatcher och är faktiskt det lag (efter Helsingborg) som som släppt in flest bortamål. Dock har man också gjort flest bortamål av samtliga lag.

Tabelljumbon Helsingborg är allt annat än övertygande, men efter den usla inledningen så har man spottat upp sig. Visst torskade man med 1-4 mot MFF senast, men innan dess hade man sju raka utan förlust (sex kryss!).

Jag tror Helsingborg har möjlighet att störa ett skärrat Norrköping och testar spel på att båda lagen gör mål till 1.70 på Unibet.

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.