Spelförslag | Helsingborg mot Kalmar | Allsvenskan 9 september 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Helsingborg mot Kalmar | Allsvenskan 9 september 2020

Woho, äntligen är det normala seriespelet tillbaka! Allsvenskan sätter igång igen efter ett smärtsamt landslagsuppehåll. 🙂

Men vilket ångestmöte som vi kör igång med när nästjumbon Kalmar ställs mot Helsingborg som ligger på kvalplats. Mycket viktiga poäng på spel nu alltså. Men vidare tillknäppt tror jag inte att det behöver att bli för det. Båda lagen har varit inblandande i många målrika matcher och när lagen möttes i början på säsongen så vann Kalmar med 4-0.

 

NordicBets välkomsterbjudande

 

Helsingborg har släppt in mål i sju raka matcher, men samtidigt har man gjort mål i sex av dessa. Det finns fire power framåt med van den Hurk och Jönsson bland annat.

Kalmar blandar och ger. Starkt att fixa 3-3 borta mot Bajen senast, men innan dess så torskade man hemma mot Mjällby med 1-4 och borta mot ÖFK med 0-2. Man har bara två bortasegrar den här säsongen och har släppt in mål i alla bortamatcher utom dessa två vinster (2-0 mot Häcken och 2-0 mot Falkenberg).

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.71 på Nordicbet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.