Spelförslag | Elfsborg mot Sirius | Allsvenskan 3 augusti 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Elfsborg mot Sirius | Allsvenskan 3 augusti 2020

Spelet satt turligt när ÖFK kvitterade på övertid mot Varberg. Ibland är det stolpe in! Hoppas flytet håller i sig även under måndagen. 🙂

Elfsborg blandar och ger, men på senare tid har det varit öppet spel som gäller och många mål i lagets matcher – 18 mål på de fyra senaste (4,5 i snitt). Visst, man har varit ganska tajta hemma innan 3-3-matchen mot Varberg. Men då mötte man Malmö och Djurgården – tajtare spel då och följaktligen färre mål. 1-1-matchen mot ÖSK var i stort sett spel mot ett mål och Elfsborg borde vunnit med tre fyra baljor.

Sirius har öppnat överraskande och har visat att man står upp bra mot bra motstånd. Sugita och Vecchia imponerar på mittfältet och kanske får det chans att göra mål även mot Elfsborg. Det brukar kunna bli underhållande och målrika matcher när lagen möts och jag hoppas på det igen. 14 mål på de tre senaste mötena.

Jag testar spel på Ö2.5 mål till 1.79 på Svenska Spel.

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.