Spelförslag | Elfsborg mot Mjällby | Allsvenskan | 17 september 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Elfsborg mot Mjällby | Allsvenskan | 17 september 2020

Även gårdagens spel letade sig in när Sundsvall-Akropolis slutade 1-2. Femte raka torsken för krisande Giffarna. Idag blir det ett spel i allsvenskan!

Jesper Karlsson kommer att spela några matcher till för Elfsborg innan proffslivet väntar i AZ Alkmaar. Och det är nog boråsarna väldigt glada för – han har varit otroligt viktig för laget den här säsongen. Det är mycket möjligt att han hänger en balja även nu. Elfsborg har gjort mål i alla utom en hemmamatch den här säsongen.

Mjällby har dock visat att man inte är någon slagpåse den här säsongen. Man har bara blivit nollade två gånger på bortaplan, men nu tror jag man har bra chanser att näta. En stor anledning är man får tillbaka flera spelare efter avstängning, bland annat bästa målskytten Ogbu. En annan faktor är att Elfsborg saknar mittbacken Väisanen (spelat alla matcher) och Holst (startat 14 av 19 matcher).

Jag hoppas på öppen och trevlig anfallsfotboll från båda gängen. Många mål skulle inte kännas som någon skräll, tvärtom.

 

Jag testar spel på båda lagen gör mål till 1.65 på NordicBet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.