Spelförslag | Dordrecht mot Jong AZ Alkmaar | Eerste Divisie | 25 september 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Dordrecht mot Jong AZ Alkmaar | Eerste Divisie | 25 september 2020

Sjätte raka spelet satt igår när det var målkalas i Milano. Idag testar jag ett litet annorlunda spel, från en något annorlunda liga. 🙂

Det är ofta målkalas i nederländska Eerste Divisie och den här matchen borde inte vara något undantag. Dordrecht ligger visserligen sist och har inte gjort så många mål, men då har man också mött ganska tajt och bra motstånd. Jag tror det kan bli annat idag.

Jong AZ Alkmaar har varit inblandat i målrika matcher hela säsongen och har 11-14 i målskillnad på fyra spelade matcher. Full fart framåt och att skita i defensiven verkar vara lagets motto.

Även fast Dordrecht känns något målsnålt den här säsongen så har man faktiskt gjort mål i 15 av de 16 senaste hemmamatcherna och släppt in mål i 14 av de 17 senaste. Jong AZ har släppt in mål i 16 raka bortamatcher och gjort mål i 16 av de 17 senaste.

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål och att matchen slutar Ö2.5 mål till 1.60 på Bethard.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.