Spelförslag | Degerfors mot Halmstad | Allsvenskan | 16 oktober 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Degerfors mot Halmstad | Allsvenskan | 16 oktober 2021

Äntligen en normal bettingdag igen med de stora ligorna igång. Femte raka spelet satt igår när Emmen nätade sent. Idag testar jag ett spel i allsvenskan.

Gigantiskt avbräck för Degerfors att Edvardsen är avstängd efter sitt röda kort senast. Han har gjort 11 av lagets totalt 23 mål och ligger tvåa i skytteligan. Dessutom har han fyra assist. Edvardsen har startat samtliga 22 matcher och det kommer att kännas att han är borta.

Nu möter man dessutom en vrålstark defensiv. 19 insläppta mål på 22 matcher för HBK är ruggigt imponerande, det är bara ettan Djurgården och tvåan AIK som är vassare med sina 18 insläppta. Offensiven är inte lika imponerande hos Halmstad – 15 gjorda mål är minst av alla.

I bara 3 av Halmstads 22 matcher den här säsongen har det blivit fler än två mål. Mycket pekar på en målsnål historia även idag.

Jag testar spel på U2.5 mål till 1.80 på Comeon.

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.