Spelförslag | Crystal Palace mot Arsenal | Premier League 5 augusti 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Crystal Palace mot Arsenal | Premier League 5 augusti 2022

Även gårdagens spel satt fint när Slavia Prag vann med 2-0. Idag är det premiär för Premier League och därifrån hämtas förstås dagens spel!

Upplagt för publikfest på Selhurst Park när det vankas premiärderby mellan Palace och Arsenal. Det brukar kunna bli underhållande matcher när lagen möts och förhoppningsvis även ikväll. Match i matchen att Palace tränare Viera även är en ikon i Arsenal.

Gunners har imponerat ordentligt under försäsongen och man har gjort fina värvningar i bland annat Gabriel Jesus och Zinchenko. Doucoure ny i Palace, men annars är det typ samma lag som förra säsongen. Förutom det stora avbräcket att Conor Gallagher inte längre spelar för klubben. Låneavtalet med Chelsea har gått ut. Tillsammans med Zaha var han Palace bästa spelare förra säsongen.

Försäsong är försäsong och premiär är premiär. En dag som denna så tror jag inte att det kommer att skilja så mycket mellan lagen. Visst ska Arsenal vara favorit, men jag tror att man får slita hårt för poängen.

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.91 på NordicBet

 

Brett spelutbud på NordicBet – kolla in det här

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.