Spelförslag | Chelsea mot Aston Villa | Premier League | 28 december 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Chelsea mot Aston Villa | Premier League | 28 december 2020

Målkalas i andra halvlek i söndagens match och mitt spel gick in igen. Måndagens utbud är inte magiskt men väl några matcher i Premier League att sätta tänderna i.

Båda lagen lirade i lördags och visst är det viss rotation att vänta i båda lägren. Chelsea åkte på svidande 1-3-torsk mot Arsenal medan Villa vann med 3-0 mot Palace trots att man spelade med en man mindre i hela andra halvlek. Mings är avstängd nu.

Villa har verkligen spelat med sprudlande självförtroende under stora delar av säsongen och ligger på en fin sjunde plats men med två matcher mindre spelade än de flesta andra lagen i toppen. Visst kan man rå på ett skakigt Chelsea.

Det brukar bli många mål när lagen möts och visst kan det bli öppet igen. Tre av Villas fyra senaste bortamatcher har slutat i över två mål, och detsamma gäller i fyra av Chelseas sex senaste hemmamatcher.

 

Jag testar spel på Ö2.5 mål till 1.59 på Svenska Spel.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.