Spelförslag | Celje mot Molde | Champions League kval 26 augusti 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Celje mot Molde | Champions League kval 26 augusti 2020

Kvalet till Champions League fortsätter idag med en drös matcher. Jag väljer att fokusera på mötet i Slovenien mellan Celje och norska Molde.

Molde körde över finska KUPS i första omgången med 5-0 medan Celje slog irländska Dundalk med 3-0. Dock släppte både Molde och Celje till ganska många chanser i sina matcher och borde ha kunnat släppa in något. Jag hoppas att det kan bli offensivt och målrikt även idag.

Det blir i stort sett alltid många mål när Molde lirar. Den senaste matchen mot Odd i ligan slutade 2-0, men innan dess så har man 14 raka matcher som slutat över två mål.

Celjes säsong har precis börjat men under förra säsongen (som bara avslutades för en månad sen) så var man ofta inblandade i chans- och målrika matcher. Hemma har man släppt in mål i fem raka tävlingsmatcher, och jag tror att man gör det igen mot ett starkt offensivt Molde.

Jag testar spel på Ö2.5 mål till 1.66 på Nordicbet.

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.