Spelförslag | Brighton mot Wolverhampton | Premier League 15 december 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Brighton mot Wolverhampton | Premier League 15 december 2021

Det ville sig riktigt igår och vinstsviten stannade vid elva raka spel. Men det är bara att gnugga vidare – här kommer dagens speltips!

Mittmöte mellan Brighton och Wolves. Det osar ju inte målkalas om det här mötet direkt då både lagen brukar vara väldigt tajta både framåt och bakåt. Det slutar väl 4-4 bara för det. 😉

Wolves har gjort näst minst mål av alla lag i serien, bara jumbon Norwich är sämre. Nu är dessutom anfallsstjärnan Jiminez avstängd. Men samtidigt är det inget fel på defensiven – bara de tre topplagen har släppt in färre mål.

Och Brighton påminner i hög grad om Wolves i målväg. Man har gjort två mål fler än gästerna, men också släppt in två fler. På åtta spelade tävlingsmatcher hemma för Brighton så är det bara två som har slutat i tre mål eller fler (Leicster och Man C). Och av Wolves nio spelade bortamatcher är det bara två som slutat i tre mål eller fler.

 

Jag testar spel på U2.5 mål till 1.50 på Unibet. Vill man få upp oddset lite så kan man spela Under 2 mål (vinst vid noll eller ett mål, pengarna tillbaka vid två).

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.