Spelförslag | Braunschweig mot Wurzburger Kickers | 2. Bundesliga | 16 maj 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Braunschweig mot Wurzburger Kickers | 2. Bundesliga | 16 maj 2021

Även gårdagens spel letade sig in fint när Hansa Rostock vann med 1-0. Idag går jag upp en division och testar ett spel i 2. Bundesliga.

Otroligt mycket på spel nu när det bara är två omgångar kvar. Det är fortfarande öppet i både botten och toppen – men en sak står klart och det är att Wurzburger åker ur med hela tio poäng upp till en kvalplats.

Och på kvalplatsen ligger…Braunschweig! Man har bara en futtig poäng ned till nedflyttning och på samma poäng som Sandhausen som ligger över strecket. Väldigt tajt alltså och idag är det bara tre poäng som gäller, framförallt när man har svettig bortamatch mot Hamburg i sista.

På de sju senaste hemmamatcherna har Braunschweig 3 1 2 och det känns ju helt okej för att vara ett bortalag. Visst borde man ha goda chanser att säkra tre livsviktiga poäng hemma mot avhängda jumbon?

 

Jag testar spel på hemmaseger till 1.70 på Unibet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.