Spelförslag | Belgien mot Danmark | Nations League | 18 november 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Belgien mot Danmark | Nations League | 18 november 2020

Snart är landslagsuppehållet över! Men inte riktigt än och jag testar ett spel i Nations League idag där Belgien tar emot Danmark.

Avgörande match om vem som ska vinna gruppen. Belgien ligger före med två pinnar och danskarna måste alltså vinna för att gå förbi. Inte omöjligt förstås men väldigt svårt. Belgiens offensiv är kanske världens bästa så visst blir det en jobbig kväll för gästerna, som eventuellt får klara sig utan Schmeichel i målet.

Belgien har inte förlorat en tävlingsmatch hemma på TIO ÅR och det tror jag inte att man gör nu heller. Man slog danskarna med 2-0 i bortamötet och liknande siffror idag vore ju ingen skräll.

Danmark slog England borta i Nations League, så visst har man kapacitet att störa! Men eftersom man inte kan nöja sig med kryss och MÅSTE vinna den här matchen så borde de ge en hel del ytor för hemmalaget.

 

Jag testar spel på hemmaseger till 1.66 på NordicBet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.