Spelförslag | Atalanta mot Roma | Serie A 18 december 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Spelförslag | Atalanta mot Roma | Serie A 18 december 2021

WBA dominerade ordentligt igår men något mål blev det inte. Mål borde det dock bli i dagens utvalda match – här kommer dagens speltips!

Atalantas offensiv är brutal och man öser in mål precis som vanligt. Men den frejdiga anfallsfotbollen kostar också på defensivt. I de tio senaste tävlingsmatcherna hemma så har man gjort mål i samtliga men också släppt in mål i åtta av dem.

Roma blandar och ger. Högstanivån är riktigt hög, men det gäller att man får en riktig träff för att rubba Atalanta. Men mål kan ivarjefall Roma göra. Tolv tävlingsmatcher på bortaplan har man spelat den här säsongen och bara Bologna och Juventus har lyckats hålla tätt.

Rent historiskt så har det inte varit några problem för Roma att näta borta mot Atalanta. Roma har gjort mål i elva raka matcher borta mot Atalanta…släppt in mål i tio av dessa möten.

 

Jag testar spel på att båda lagen gör mål till 1.64 på Bethard

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.