Vilket lag vinner EM? -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Vilket lag vinner EM?

Så, vilket lag tar hem EM i år då? Kan det bli en skräll à la Grekland eller Danmark? Eller ska spanjorerna greja det för tredje gången i rad?

Jag har kikat lite på oddsen.

 

Många spelbolag erbjuder spel på EM-vinnaren, men jag har valt att kolla på Unibets utbud. Där kan du spela både på som laget vinnare eller om laget går minst till semifinal. Klicka dig fram till oddsen här.

 

 

STORFAVORITERNA

• Lite överraskande är det kanske att Spanien inte är högre rankat. Man har det lite tunt framåt, men visst kan oerfarna men formstarka lirare som Nolito, Vasquez och Morata gör bra ifrån sig om de får chansen.

• Lägst odds är det alltså på hemmanationen Frankrike. Rätt eller fel? Man har haft det jobbigt under många år med mängder av skandaler, men kanske kan man få ihop något nu. De fasansfulla terrorattackerna i Frankrike under förra året verkar ha enat laget och det är mycket möjligt att det räcker hela vägen. Den individuella skickligheten går inte att klaga på. Griezmann och Payet är fruktade framåt, Pogba kan göra det oväntade och bakåt ser det tryggt och stabilt ut.

• Och så den tyska maskinen. Bra lag som vanligt och precis som vanligt är det väl Müller som ska så för målen, eller får Schürrle chansen på topp? 5.00 x pengarna på Tyskland som vinnare.

 

lewy

 

SKRÄLLGÄNGEN

• Finns det ett Leicester i detta EM? Vilken högoddsare kan störa favoriterna? Oddsmässigt så kanske det är Italien som lockar mest, även fast jag inte känner igen lika många spelare som förr i tiden. Berömda marginaler som avgör och med en bra lottning kan det kanske gå hela vägen för italienarna. Nästan 20 x pengarna.

• Avslag får det bli på England och Belgien. Oddsen funkar inte för mig och båda lagen spelar i tuffa grupper. Man kanske ska spela på att England åker ur redan i gruppspelet? 😉 Även Belgien kan få det svettigt att gå vidare – inleder mot Italien.

• Men om jag ska välja ETT Leicester så får det väl bli Polen. Lewandowski är en riktig superanfallare, men det finns mycket kvalitet hos polackerna utöver honom. En jävla massa flyt måste man såklart ha!

 

sweden-fans.jpg.adapt.945.1

 

SVERIGE

• Lite förlämpande att det är samma odds på Sverige som slutsegrare som på lag som Island, Slovakien och Ukraina. Men nej, något guld blir det inte. Eller?

Alla odds hittar du här.

Imorgon kommer det ett stryktipsförslag precis som vanligt!

 

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.