Skärp dig, Britt! -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Skärp dig, Britt!

Hörrni, britter, är det inte dags att vakna nu? Nu är det bara 90 minuter kvar innan tåget går och det känns lite som ni slumrar på helt fel perrong, om inte helt fel station. Insatsen mot Italien var inte alls dålig så visst har man bra chans att rå på Uruguay som allt annat än imponerade i skrälltorsken mot Costa Rica. Men mycket på spel och allt kan hända.

Tunga avbräck i Uruguay. Kapten Lugano och Luis Suarez är tveksamma till spel och duktige högerbacken Maxi Pereira är avstängd. Jag tror att England trots premiärtorsken går in med ganska starkt självförtroende in i den här matchen och Rooney lär vara ordentligt pepp efter att ha blivit ifrågasatt efter matchen mot Italien.

Om Suarez bänkas så lirar jag raka tvåan. 2.10 x pengarna. Tror man hårt på Rooney så står han i odds 2.85 som målskytt. Kolla in fler odds här.

Nu får ni se nya tröjan en sista gång…sen ska jag visa min franska också – farligt tajt! 😉

10358738_528417027264989_6156387924829094101_n

Du kan skaffa din egna tröja här.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Följ Sparka & Spring på Facebook

SE_SummerSale_728x90

Vi ses på Arlanda på söndag!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.