Schweizerost utan hål? -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Schweizerost utan hål?

Uruguaj-aj-aj! Det är bara att buga och bocka för Costa Rica som gjorde det riktigt bra igår. Nu blir det jobbigt för Uruguay att sprattla sig vidare.

Schweiz-Ecuador, Frankrike-Honduras och Argentina-Bosnien idag. Några vettiga spel där kanske?

• Målsnålt som fan när Schweiz spelar – på de två senaste VM-slutspelen har man släppt in ETT mål. Samtidigt ösar man inte in baljor direkt (ett mål framåt i Sydafrika). Så kanske kan man lira på U1,5 mål i matchen. Det ger 2.90 x pengarna. Att Schweiz håller nollan ger 2.60. Ett spel so jag tänker testa är X/1 – alltså oavgjort i paus men Schweiz som slutsegrare. Lite svårare men betalar bra: 5.20 x pengarna.

• Frankrike lär vara på tårna mot Honduras efter Costa Ricas skräll igår. INGET lag går säkert och Frankrike lär inte underskatta motståndet. Att Frankrike vinner med minst två mål finns till 1.82. Lite roligt spel är att lira på matchens lirare. Spelar Benzema från start så är han en stark kandidat – det betalar 6.00 x pengarna.

Hojta om ni hittar några andra fina odds här. 🙂

728x90

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Följ Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.