Samba eller Lederhosen? -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Samba eller Lederhosen?

Jahopp, ikväll smäller det – Brasilien mot Tyskland i den första semifinalen och det känns ganska så ovisst. Naturligtvis betyder Neymar och Silvas fråvaro massor för hemmanationen. Den senare hävdar att övriga gruppen stärks när dessa två är borta. Kanske, om man får en bra start på matchen. Kanske blir det helt tvärtom om jätten Neuer spikar igen bakåt och revisorn Müller (JA MEN HAN SER JU UT SOM EN REVISOR!) levererar framåt.

Vem ska ta initiativ framåt för Brasilien? Forwarden Freds främsta egenskap är hans ståtliga mustascher – på planen har han dock inte imponerat, även fast filmningen mot Kroatien skulle kunna höra hem i Göta Kanal 4. Timide Oscar är briljant stundtals medan han i vissa matcher försvinner helt – han MÅSTE leverera nu. Hulk har varit en besvikelse tycker jag, men det skulle inte förvåna mig om han gick in och tog några av kilona som Neymar axlade innan ryggen pajade. Willian ser ut att ersätta den skadade megastjärnan, men inte omöjligt att det blir Ramires eller Bernard. Ingen av dessa kan fylla en hundradel av Neymars gigantiska dojor.

Jag är lite inne på tyskt avancemang till 1.95 x pengarna, även fast Brasilien-Argentina vore en härlig final. Tyskarna kommer att spänna åt sin lederhosen ordentligt och tillslut örfila motståndet ut ur turneringen (ungefär som i filmklippet här nedanför).

Kolla in olika spel på matchen här.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

sp_468x400 (kopia)

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.