Pang pang i Paris och påvert i Porto? -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Pang pang i Paris och påvert i Porto?

Är popcornen inhandlade, ölen kyld, hunden rastad och tv-skärmen polerad? Bra! Då är det bara lite tipsinlämning kvar då innan du är helt redo för kvällens sköna drabbningar. Kört hårt! /BB

PSG-Barcelona
• Ingen Zlatan eller Verratti (avstängda) i PSG ikväll mot Barcelona som saknar Alves av samma anledning. Finns såklart gott om offensiva kvaliteter i båda lägren och visst borde det kunna bli en del mål i Paris ikväll? Hoppas hoppas! BTTS känns som ett bra spel, det finns till oddset 1.76. Ö2,5 mål får man till lite högre odds, 1.82. Annars kan ju målskyttar vara kul att spela på idag. Cavani har gjort fyra mål på de tre senaste hemmamatcherna i CL för PSG – 7.00 x pengarna på honom som första målskytt. Den där Messi ska ju vara en ganska vass tjomme har jag hört. 😉 Att han gör mål ger 1.83 x pengarna.

Nu kan man få 100 spänn utan att sätta in några pengar! Kolla in den dealen här.

Porto-B München
• Solklart att Bayern är favoriter att gå vidare från den här kvarten, men vanligtvis brukar man inte ösa på på bortaplan i sådana här dubbelmöten. Sen växlar man upp och avgör hemmat. Underspel skulle kanske vara att föredra, men oddsen på det är inte riktigt i min smak, men kanske kan 0-0 i paus vara något? Det ger oddset 2.35. Halvtid/fulltid x/2 kanske kan vara trevligt annars – 4.35 x pengarna.

På fredag eller lördag kommer mitt stryktipsförslag som vanligt!

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.