Heta matcher på (balo)tellivisionen -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Heta matcher på (balo)tellivisionen

Suarez alltså, det är bara att tacka för gårdagens show. Jag kan till och med tänka mig honom i ÖSK till höstsäsongen. Om nuvarande anfallare Hasani går och skadar sig alltså. 😉

Grupp D fortsätter klockan 18.00 idag när Italien möter skrällgänget Costa Rica som rättvist slog Uruguay i premiäromgången. Skräll igen? Nej det tror jag inte. Även fast det är 57 grader varmt och Balotelli får rött efter fem minuter så tror jag det blir tre poäng till italienarna. 1.50 x pengarna är helt ok betalt. Kolla in oddsen här.

980x120

Dölj morgonfrisyren med favoritlaget! (Penguins för mig)

Schweiz-Frankrike klockan 21 känns riktigt intressant. Båda vann premiärmatcherna och detta kan bli en riktig nyckelmatch eftersom tvåan i gruppen antagligen kommer att ställas mot Argentina i åttondelen. Fördel Frankrike men det här kommer att bli en jämnare tillställning än vad många tror.

Glad midsommar förresten! Imorgon kommer mitt stryktipsförslag.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Följ Sparka & Spring på Facebook

980x120px

Kallar du det där för biceps? Du behöver lite hjälp tror jag. 🙂

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.