GOD JUL! -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

GOD JUL!

Hej kära läsare, hoppas ni har en fantastisk jul oavsett om ni hänger på jobbet, är ensamma framföra Ett päron till farsa eller om ni tvingas umgås med farbror Åke som alltid dricker för mycket snaps innan lunch. En extra tanke till alla som har en pissig jul – det är inte en högtid för alla.

Ännu ett år har gått på Sparka & Spring och jag börjar faktiskt tappa räkningen på hur lång tid som jag hållit på nu. Men en sak är jag säker på, och det är att det fortfarande är lika jävla roligt idag!

juk

Det finns många läsare som följt bloggen från första början, ett extra tack till er för att ni kommer tillbaka vecka efter vecka, år efter år! Men såklart väldigt roligt med alla nya ansikten som dyker upp också, hoppas ni tittar in även nästa år!

Hoppas ni står ut med att vänta på tips till annandagen – då blir det full rulle med bl a Manchester C-Liverpool på kupongen.

Ha en fin jul så ses vid på Arlanda den 27 december. Klädsel: Shorts och flipflops.

BERMUDABENNY
[email protected]

 

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.