Europatipset, vecka 9, 1 mars 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 9, 1 mars 2015

Roligt Europatips idag med bland annat Ligacupfinal på kupongen! R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar från min sida. 192 spänn. Lycka till! /BB

1. Chelsea – Tottenham 1(x) M
• Licacupfinal som spelas på Wembley. Matic avstängd för Chelsea som ska ses som favorit här. Jag var ju och såg Tottenham-West Ham förra helgen – Spurs imponerade inte då, men lite väl nederlagstippat nu. Oddsen på matchen har du här.

2. Arsenal – Everton 1
• Gunners skärper till sig efter CL-fadäsen hemma mot Monaco? Evertons säsong är den värsta på många år och laget går inte riktigt att känna igen.

3. Eibar – A. Bilbao 1(x2)
• Fyra raka torsk för hemmalaget och är nu på samma poäng som dagens motståndare. Bilbao har varit svårslaget borta på senare tid. Helst alla tecken.

sosfotboll

4. Sevilla – A. Madrid (1x)2
• Sevilla fortsatt obesegrat hemma och måste gå för vinst här för att ha chans på topp fyra. Men det kommer såklart att bli riktigt tufft.

5. Cesena – Udinese 2
• Ser mörkt ut för Cesena som inte håller Serie A-klass. Avstängningar stör. Bara en pinne på de tre senaste för Udinese, men också mött värsta tänkbara motstånd. Lossnar nu? Di Natale som målskytt? Lira på det här.

6. Inter – Fiorentina 1(x)
• Inter har vunnit de 13 senaste matcherna hemma mot Fiorentina. Den sviten bör förlängas om Inter vill nå cupspel även nästa säsong. 1x räcker?

SE_Winter_Sun_728x90Vi ses på Arlanda! 😉

7.  Sassuolo – Lazio 2
• Skador och avstängningar stör i hemmalaget som dock är svårslaget hemma. Inget cupspel för Lazio i veckan som kommer utvilat. Jag tror på bortapoäng.

8. Torino – Napoli (1x)2
• Bara en torsk på de 15 senaste matcherna för Torino. Även gästerna har fin form så svårt att sia slutresultat här. Jävligt kul match kan det bli hursomhelst!

Följa Sparka och Spring på sociala medier
Facebook: Klicka här.
Instagram: @sparkaochspring

Twitter: @Bermudabenny

9. Palermo – Empoli 1(x) M
• Palermo har inte förlorat hemma sedan slutet av september förra året. Empoli må bara ha en bortaseger, men har på senare tid kryssat borta mot Roma, Milan och Fiorentina. Hög procent på ettan.

10. PSV – Ajax 1(x) M
• Ettan mot tvåan, men det skiljer 14(!) poäng mellan lagen. PSV leder överlägset och har fortfarande inte tappat poäng hemma. Men nu möter man tuffast möjliga motstånd, så en gardering får följa med.

980x120px

11. Werder Bremen – Wolfsburg (x)2
• Ruggigt bra form hos båda laget, men där gästerna borde vara strået vassare. Bartels avstängd i hemmalaget.

12. Montpellier – Nice 1(x)
• Bra defensiv hos gästerna som dock ser trubbigt ut framåt. Max en pinne?

13. Monaco – PSG 1
• Ser mycket bra ut hos hemmalaget och ska ses som favorit mot skadedrabbat PSG som dessutom har Zlatan avstängd. På en tuff kupong drar jag en rövare och spikar ettan.

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.