Europatipset, vecka 40, 1 oktober 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 40, 1 oktober 2014

Ja men det är klart det får bli ett Europatipsförslag idag när det är svenskt i Champions League och allt! 🙂 R-0-7-16 (12) + 1 hel och 2 halv. 192 spänn.

Bild 3Äntligen nytt Fifa! 🙂

Några tankar:

• Jag tror att MFF kan störa Olympiakos ikväll och singeloddset på ettan känns lite märkligt satt till nära 4.00 x pengarna. DnB till 2.75 tänker jag eventuellt testa. Kolla in fler roliga odds här.

• Leverkusen, Dortmund och Arsenal har blivit lite väl stora favoriter och jag väljer att gardera. Framförallt Gunners känns skakigt just nu och Benfica bör inte underskattas (vann borta mot just Leverkusen förra säsongen i EL).

• Liten chansning att spika Fula Skinkan kanske men Bolton känns helt under isen och frågan är om det blir någon förädring förrän coachen får lämna. Ross McCormack och Rodallega är bra i Fulhams anfall. Båda ger över två gånger pengarna som målskytt – kolla in det här.

oly

B E R M U D A B E N N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.