Europatipset, vecka 39, 28 september 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 39, 28 september 2014

12 rätt på Stryktipset igår får väl ses som ok även fast det sved att åka dit på kvällsmatchen – jackpot nästa vecka! 🙂 Och även jackpot idag på Europatipset. Eventuellt kan det bli rejält med utdelning om några av storfavoriterna faller! R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kronor. Lycka till! /BB

23

Några tankar:

• Jag tänker inte förlita mig på WBA till 70% – Burnley har tre raka 0-0-matcher och kommer att försöka sig på något liknande. Hade procenten varit runt 60% på ettan så kanske jag hade lämnat den ensam. KANSKE. 😉

• Drar ett par rövare i Allsvenskan och spikar Elfsborg respektive Häcken. Mest för att motståndarna AIK och Kalmar ser otroligt håglösa ut just nu och verkar bara vänta på att säsongen ska ta slut.

• Min erfarenhet av PSV är att man kan gå på minor på bortaplan. Och när man är så pass favorittippat så vill jag gärna gardera.

• Valencia brukar ha problem på resande fot och Sociedad får inte underskattas! Bra procent på krysset som jag tycker känns troligt.

• Intressanta singelodds idag! Kolla in dem här.

Skärmavbild 2014-09-28 kl. 09.23.07

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

gg_792x90

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.