Europatipset, vecka 36, 7 september 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 36, 7 september 2014

 

Mycket som ska samsas på kupongen idag, allt från EM-kval till Svenska Cupen och division 1-boll. Jag testar R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kronor.

Jag fortsätter att pusha för dealen som Unibet har nu – mest för att det är bland det bästa jag hittar. 1200 kronor i bonus för nya användare och lirar du med mobilen så får du ett riskfritt spel. Kolla in det här.

930x180

Några tankar om kupongen:

• Garderingar i match 1 och 2 känns givet för mig med tanke på procenten. Armenien vann med 4-0 i Danmark under VM-kvalet förra året, så visst har man chans att störa igen även fast danskarna har revansch att utkräva. Ingen Ronaldo i Portugal räcker nästan för att jag ska gardera match 2 + att Albanien har en bra defensiv som inte ska underskattas. Jag skulle faktiskt inte bli förvånad om det slutade 0-0.

• Serbien-Frankrike är en träningsmatch.

• Superform hos Utsikten och även fast det skiljer några divisioner till Mjällby så tycker jag inte man ska räkna bort hemmalaget. Procenten på Mjällby är hög.

Brage får klara sig utan mittbacken Gustav Sundström som är varningsavstängd. Det är frågetecken för mittbacken Peter Magnusson och mittfältaren Amor Layouni pga sjukdom. Forward har värvat intressant under uppehållet och har visat upp ett bättre spel på sistone. Brage torskade mot Västerås senast och kanske gick luften ur dalmasarna? Avståndet till kvalplatsen börjar bli väldigt långt.

Skärmavbild 2014-09-07 kl. 09.51.00

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

930x180-1

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.