Europatipset, vecka 35, 31 augusti 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 35, 31 augusti 2014

Herre. Gud. Vilken svår stryktipsomgång det var igår! Nu väntar 14 miljoner i jackpot nästa vecka – på en kupong med enbart League One och Two. Då blir det att kamma till sig om man ska fixa det! 🙂 Men först fokuserar vi på dagens Europatips. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kronor.

Jag fortsätter att pusha för dealen som Unibet har nu – mest för att det är bland det bästa jag hittar. 1200 kronor i bonus för nya användare och lirar du med mobilen så får du ett riskfritt spel. Kolla in det här.

930x180

Några tankar om kupongen:

• 11% just nu på Kalmar är ett skämt. Blåvitt är starkt hemma, men med tanke på att man bara slagit KFF en gång på de åtta senaste mötena så ska garderingarna fram. Dessutom är Kalmar ett jävligt bra lag och även fast man vanligtvis inte trivs på Gamla Ullevi så är procenten skev.

Pool spelade ganska bra mot City senast trots förlusten, så svårt att räkna bort Brendan Rodgers mannar här trots att Spurs visar lite form. Balotelli och Lallana kan vara tillbaka gästerna. Förra säsongen slutade den här matchen 5-0 till Pool…och dessutom vann man med 4-0 hemma sen. Bananasresultat igen? Spela resultat här (jag spelade 4-2 till Newcastle igår förresten till 85 x pengarna…nära nära).

Torino, Lyon, Inter och St Etienne spelade alla i Europa League i torsdags, vilken kan vara en nackdel för ligaspelet.

• Två miljoner i jackpot idag, så sätt på en extra stark kanna kaffe. 🙂 Lycka till!

Skärmavbild 2014-08-31 kl. 10.20.56

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.