Europatipset, vecka 34, 24 augusti 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 34, 24 augusti 2014

Hua vilket tufft Europatips idag! Men det är väl bara att ta Svenska Spel vid hornen och kryssa hem 13 rätt ändå – svårare än så är det inte! 🙂 R-0-7-16 (12) + 1 hel och 2 halv. 192 kronor. Lycka till! /BB

728x90

Några tankar om kupongen:

• Premiär i tyska ligan och även fast Mönchengladbach ska vara stor favorit mot Stuttgart så kan såklart gästerna ta poäng – som man gjort DE ÅTTA SENASTE GÅNGERNA man kommit på besök!

• Bajen är som vanligt överjävligt hårt streckat och där ska garderingen med direkt. Detsamma gäller svenska bortafavoriter som Elfsborg och Blåvitt.

• Hull är på jakt efter anfallare, men än så länge har man inte fått loss någon. Bra chans för Stoke att ta revansch för premiärtorsken mot Aston Villa. Målsnålt räknar jag med.

• Blir nog en hel del singelspel för mig idag med spel på olika bolag för att hitta bästa odds. Expekt, Betsson och NordicBet är några som jag kör med.

euro

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.