Europatipset, vecka 34, 23 augusti 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 34, 23 augusti 2015

Äntligen börjar de svenska, norska och danska lagen fasas ut från kupongerna – välkomna Italien, England och Spanien! 🙂 R-0-7-16 (12) + 1 hel och 2 halv. 192 kr. Lycka till! /BB

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

Några tankar:

Manchester C har sett mycket bra ut i säsongsinledningen och kommer verkligen att sätta Everton på prov. Kanske kan en kryssgardering vara aktuell om man har sådana att strössla med.

• Drar en liten rövare och väljer bort tvåan på Elfsborg som vantrivs nå djävulskt borta mot KFF. Procenten på tvåan har dragit iväg och jag tror på hemmapoäng. Även Åtvid ser jag med poängchans. Blåvitt gör det bäst hemma och ett kryss känns långt ifrån omöjligt.

Milan har verkligen storsatsat inför den här säsongen. Flipp eller flopp? Fiorentina borta i premiären är en bra värdemätare, men jag litar inte på laget ännu. Upp till bevis!

Bilbao var skitbra mot Barcelona i Supercupen och kan mycket väl störa igen – kanske en helgardering kan vara på sin plats?

• Sätt in 200 spänn på Mobilbet – och få 800 kr att lira för. Kolla in det här.

Bild 5

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – gilla Sparka & Spring på Facebook!

sosfotboll

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.