Europatipset, vecka 33, 16 augusti 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 33, 16 augusti 2015

Precis som på gårdagens stryktipset så är det många hemmafavoriter även på Europatipset. Var kommer skrällarna? Här kommer ett spelförslag. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

Några tankar:

• City har inlett ligan mer övertygande än Chelsea. Senast dominerade man stort mot WBA och då var inte Aguero med från start, vilket han troligtvis är nu. Courtois utvisad för Chelsea senast. Begovic i kassen. Gästerna lär gå för krysset.

• Procenten på Gnaget har ballat ur. KFF är inte i superslag men AIK är inget Bayern München. Närmre 80% på ettan är ju bara galet.

• Kan hända grejer i Superettan kanske? ÄFF är på gång och kan mycket väl störa Assyriska. Även jumbon Mjällby kan börja röra på sig i tabellen snart. Teteh Bangura är klar och Chippen gör comeback. Klarar man av Sirius? Formsvaga LSK har fått stort förtroende av tipparna. För stort?

• PSG utan Zlatan håller ändå väldigt hög klass och man borde inte ha några större problem med nykomlingen Ajaccio.

• Risk för låg utdelning idag och kanske kan det vara läge för oddsspel istället? Här får du 100 spänn gratis att spela för.

Bild 2

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.