Europatipset, vecka 32, 9 augusti 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 32, 9 augusti 2015

Kupongerna blir ju mycket roligare när de engelska lagen är med – det får gärna fortsätta så länge! 🙂 R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

Några tankar:

• ÖSK är visserligen bättre hemma, men kommer att få det jobbigt med Norrköpings vassa anfall. Ännu jobbigare nu när mittbacken Moberg är avstängd. Som örebroare H O P P A S jag dock nå djävulskt mycket på tre hemmapoäng!

• McClaren är en mycket duktig coach och kanske kan han få ordning på Newcastle den här säsongen. Skador stör hos både hemmalaget och Southampton.

• Procenten på Rosenborg har ballat ur och med tanke på det tuffa spelschemat så borde det komma en reaktion snart. Lilleström är inte oävet hemma och kanske kan man skrälla.

• Svenska tippare verkligen ÄLSKAR Liverpool. Alltid överskattat och övertippat rent procentmässigt och jag väljer att helgardera.

• Reims är ett riktigt bogey team för Bordeaux som inte slagit Reims på nio försök och gjorde endast ETT MÅL FRAMÅT på dessa nio matcher. 🙂

• 100 gratis att spela för hittar du här.

Bild 7

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – gilla Sparka & Spring på Facebook!

sosfotboll

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.