Europatipset, vecka 31, 29 juli 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 31, 29 juli 2015

Man måste ju bara älska Europatipset när gäng som Tenhult och Manchester United kommer efter varandra på kupongen! Vem vet, kanske möts dessa lag ute i Europa nästa år. 😉 R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 spänn.

td_728x90_mj

Några tankar:

• Oj vad tipparna tror hårt på Celtic. Det är inte Henke Larsson-Celtic vi har att göra med nu och nära 90%(!) på ettan är nå jävulskt högt och inget för mig. Qarabag har en hög högstanivå och kanske blir det till och med en helgardering för mig till slut.

• Jag är lite inne på att det blir MFF-fiasko CL-kvalet, men jag kan såklart ha fel. Man har inte sett sylvasst ut i allsvenskan och det måste bli skärpning om det här ska gå vägen.

• Knepigt med division 2, men med tanke på Syrianska Kerburan och Aspuddens svaga hemmafacit så tycker jag att det finns spelvärde på andra tecken i deras matcher.

• PSG lirar Supercupen på lördag och borde inte sätta något annat än reservlaget på planen mot United, men man vet ju aldrig. Trevlig procent på United som imponerat under försäsongen.

• Fått löning än? Sätt in 200 spänn och få 800 kronor att lira för här.

united

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.