Europatipset, vecka 30, 26 juli 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 30, 26 juli 2015

Nu börjar livet som stryktipsbloggare/bajsblöjebytare. Vår dotter är nu fem dagar gammal och ligger här bredvid och granskar mina speltips. Hon gör mest pruttljud åt vad jag än gör, både med munnen och innifrån blöjan, men hon kanske ger lite extra tur idag? Det lär behövas på en tuff kupong! 😉 R-0-7-16 (12) + 1 hel och 2 halv. 192 kr. Lycka till! /BB

Kom ihåg att ni får 100 spänn gratis att spela för här.

td_728x90_mj

Några tankar:

• Mycket Europaspel som kanske suger energi ur vissa lag på kupongen och rotation i elvorna är inte en omöjlighet. Eventuellt innebär det tajta schemat en lite större ovisshet än tidigare och att skrällgarderingar inte behöver vara helt bortkastade.

• Ett av dessa lag är Bröndby och jag är inte övertygad om att man slår Odense. Gästerna brukar trivas här och jag tar med en rolig skrälltvåa.

• Ett Göteborg utan Vibe är såklart sig inte riktigt likt och jag tycker man har blivit lite väl stor favorit mot FFF. Visst, Falkenberg visar ingen vidare form, men hemma är man ivarjefall bättre än på resande fot och viss krysschans ska man ha.

• Finska ligan är ju riktigt svår att få grepp om, men min spontana reaktion är att hemmaplan verkar spela stor roll för många av lagen. Ilves må ligga långt ner i tabellen men ett starkt hemmaspel gör att jag tror på poäng hemma mot Seinajoen.

• På Mobilbet får man 800 spänn att spela för när man sätter in 200 kr. Kolla in det här.

Bild 3

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.