Europatipset, vecka 29, 19 juli 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 29, 19 juli 2015

Vulkaner, långhåriga dvärghästar och kass ekonomi. Det sammanfattar väl ungefär vad jag kan om Island. Men tydligen spelar man fotboll där också, för några matcher har letat sig in på Europatipskupongen. 🙂 R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

td_728x90_mj

Några tankar:

• Procenten på Assyriska har ballat ur totalt. Nära 80% på ettan på ett lag som varit en besvikelse och som dras med både sportsliga och ekonomiska problem. Man SKA vinna, men för mig finns inget värde i singelettan.

• Match nr 6 lottas. Jag skulle egentligen vilja gardera upp lite, men en tuff kupong tillåter inte det. Lottfördelning: 9 4 3.

• Mariehamn har fem raka kryss och ett sjätte känns inte omöjligt mot Jaro som har två raka segrar. Procenten på ettan är för hög. Detsamma gäller i Seinajoen-HIFK.

• Bökiga matcher i allsvenskan och det kan gå lite hursomhelst. Jag vill gärna avvakta spel tills jag får se startelvorna och om det blir någon rotation med tanke på Europaspelet för Blåvitt och AIK. Spela på resultat här.

• Siktar mest in mig på oddsspel idag. På Mobilbet får man 800 spänn att spela för när man sätter in 200 kr. Kolla in det här.

island

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.