Europatipset, vecka 20, 18 maj 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 20, 18 maj 2014

Innan du går och jobbar på brännan så ska du såklart pilla ihop ett Europatips. Men det blir inte lätt – riktigt klurig rad idag. R-4-4-144 (12) från min sida. Lycka till! /BB

Några tankar:

• Sista omgången i spanska och italienska ligan så håll koll på hur lagen ligger till i förhållande till strecken i toppen och botten!

• Osasuna spelar för överlevnad och borde verkligen klara av ett avsågat Betis, även fast procenten håller på att spåra ordentligt.

• Immobile avstängd för Torino i deras viktiga match borta mot Fiorentina. Cerci avgör för gästerna som slåss för en Europa League-plats mot ett hemmalag utan något att spela för?

• Bajen ses alltid som världens bästa fotbollslag av tipparna och idag är det inget undantag. Jag helgarderar direkt!

• Umeå FC har hög potential men haft en hel del skador som stört i inledningen. Får tillbaka några lirare nu och äntligen kanske det lossnar. Men långt ifrån säkert.

• Har du något favvolag längre ner i det svenska seriesystemet? På Nordicbet kan man spela på matcher så långt ner som i division 4. Har man unik info där så finns fina odds att hitta! Kolla in dagens matcher här.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Följ Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.