Europatipset, vecka 2, 11 januari 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 2, 11 januari 2015

Perfekt med snökaos ute – då kan man med gott samvete hålla sig inomhus och fokusera på viktigare saker, som Europatipset. 🙂 R-3-3-24 (12) + tre halv. 192 spänn. Lycka till! /BB

980x120px

Några tankar:

• Skadebekymren lättar för både Gunners och United och båda ska ses med god chans. Vill man gardera så skulle jag rösta för krysset i match 2 isåfall.

• Högprocentarna Bilbao och Nantes funkar inte för mig och jag garderar. Elche är inte bra, men visst kan man kriga till sig ett kryss. Detsamma för Metz som brukar fixa oavgjort borta mot just Nantes.

• Spännande matcher i Serie A. Napoli brukar greja hemmapinnar mot Juventus. Roma-Lazio är ett megaderby och procenten på Lazio är för låg. Även Palermo måste man se upp med idag – fruktansvärt vassa anfallare i laget och jag skulle inte bli förvånad om man gick och vann i Florens.

• Singelspel? Nu får du 1200 spänn i insättningsbonus hos Unibet – kolla in det här.

• Följ Sparka och Spring på Instagram! (SparkaochSpring)

Skärmavbild 2015-01-11 kl. 10.33.59

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.