Europatipset, vecka 19, 11 maj 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 19, 11 maj 2014

Det är inte bara Premier League som går mot sitt slut, utan även Europas andra stora ligor. Nästa vecka är det lag som Oddevold, Skövde och Trollhättan somtar över kupongerna…men det blir ganska kul att grotta sig ned i det också. 🙂 R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

Några tankar:

• A Madrid leder visserligen La Primera men det är långt ifrån säkert att man vinner ligan med två omgångar kvar. Varför? Därför att Barcelona ligger tre poäng efter med mycket bättre målskillnad och 0-0 i bortamötet – i sista omgången möts lagen, i Barcelona. Måstevinster hursomhelst för de två lagen idag om ligatiteln ska vara inom räckhåll.

• Storfavoriter som jag garderar direkt är AIK och Sundsvall – tycker inte att svenska lag ska streckas så hårt. Någonsin. Allt kan hända i vårt kära seriesystem!

• R Madrid går kräftgång i ligan och kan ha tankarna på annat håll (Läs: CL-finalen). Dessutom dras Ronaldo med skada och oklart om han spelar idag.

• Har du extra koll på något svenskt lag i de lägre divisionerna? På NordicBet kan man tippa på matcher ned till division 4! Just nu kan man även få en jävla massa bonus på de första insättningarna också, typ 3000 spänn. Kolla in det här.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Följ Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.