Europatipset, vecka 18, 4 maj 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 18, 4 maj 2014

Skönt att hitta spikettan på BP igår och även krysset i Peterborough-Port Vale. Synd att United inte kunde peta in en balja också, men kul för Sunderland som imponerar just nu!

Men det var gårdagen det – nu tar vi en titt på Europatipset! R-3-3-24 (12) + två helgarderingar. 216 kr. Lycka till! /BB

Några tankar:

• Jag tror att båda storfavoriterna Chelsea och Arsenal vinner idag. Då gäller det att hitta skrällarna någon annanstans.

• Det första jag gör är att helgardera Hammarby-Värnamo. Bajen må ligga mig varmt om hjärtat men man är ständigt överskattat av tipparna.

• Sen tycker jag att ca 13% på både ÖSK och Häcken är för lågt och väljer att syna detta för att ha chans på större pengar.

• Har du extra koll på något svenskt lag i de lägre divisionerna? På NordicBet kan man tippa på matcher ned till division 4! Just nu kan man även få en jävla massa bonus på de första insättningarna också, typ 3000 spänn. Kolla in det här.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Följ Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.