Europatipset, vecka 1, 1 januari 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset, vecka 1, 1 januari 2015

Nämen vad säger du, har det inte gått lite väl lång tid av 2015 utan en tipskupong? Tänkte väl det! Här kommer årets första spelförslag. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

SE_January_Sale_Generic_Affilliates_716x300

Några tankar:

• Storfavoriterna Pool och City kommer att vinna idag är jag rädd. Framförallt Manchester City kommer troligtvis att krossa ett svagt Sunderland – revansch efter 2-2-fadäsen mot Burnley.

• Västra Skinkan är lite för stor favorit för min smak och man brukar tycka om att kryssa mot WBA. Duktige Tomkins avstängd för hemmalaget.

• Skotska ligan förpestar den nedre delen av kupongen och jag garderar rubbet – nära 80% på ett formsvagt Celtic funkar inte för mig.

• Alla som gillar Sparka & Spring på Facebook kommer snart ha chans att vinna ett unikt Sparka och Spring-mobilskal till Iphone 5 – missa för fasiken inte det!

• Inled bettingåret på bästa sätt – 1200 spänn i insättningsbonus hos Unibet just nu!

Skärmavbild 2015-01-01 kl. 10.12.36

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.