Europatipset + Bränn en lax 3 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Europatipset + Bränn en lax 3

Mitt Topptipsförslag på Bettingpodden satt fint igår – 568 spänn! Alltid något. 🙂 Nytt avsnitt på fredag.

Bränn en lax med BB är nu uppe i 1137 kronor och den siffran ska vi ju såklart försöka göra högre. Söndagen är ganska klurig, men jag har valt att vända blicken till den där genomkorrupta stöveln som osar av flottig pasta, sopor och espressopruttar – ITALIEN. Men har du något spelkonto då? På Betsson får man 1500 spänn insättningsbonus just nu – kan ju vara värt att kolla in här.

lax5

Torino – Fiorentina (12.30)
• Immobile som gjort fyra mål på de tre senaste matcherna för Torino är skadad, det samma gäller Fiorentinas bästa målskytt Rossi – sedan tidigare är ju Mario Gomez borta. Det i kombination med att matchen spelas tidigt gör att jag tror att det kan sluta relativt målsnålt.

U2,5 mål. Odds. 1.79. Insats 60 kr. Kolla in fler odds i Torino-Fiorentina här.

Verona – Napoli (15.00)
• Luca Toni är pånyttfödd igen. Anfallaren sprutar in mål just nu för årets stora överraskning Verona som ligger på femte plats. Man är alltså nykomling i Serie A den här säsongen bör tilläggas. Det starka hemmaspelet är den främsta anledningen till framgången – 8 0 1. Napoli är ju såklart inget skitgäng, men är precis som Verona bättre hemma. Till den här matchen ser det ut som om målisen Pepe Reina är skadad och att även duktige defensiva mittfältaren Behrami saknas medan Verona har en nästintill helt skadefri trupp.

Antal mål hemmalag: Ö1.,5. Odds. 2.65. Insats 40 kr. Kolla in fler odds i Verona-Napoli

Och så ett Europatipsförslag också. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kronor.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.